Stefan Bongaerts schrijft nieuwe roman

19 maart 2012
Stefan Bongaerts schrijft nieuwe roman

DORDRECHT - Dordtenaar Stefan Bongaerts heeft een nieuwe roman geschreven genaamd 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter'. Het boek is verkrijgbaar via Boekscout.

 
Over de roman:
Henry is geboren met de spreekwoordelijke gouden schoentjes aan. Aan geld heeft hij nooit gebrek gehad. Wanneer hij twintig jaar wordt, stuurt zijn vader hem op reis om de wereld te ontdekken. Het verhaal begint wanneer hij op latere leeftijd twee verslaggevers inhuurt om zijn biografie te schrijven. We volgen hier niet alleen zijn levensverhaal, maar ook de klungelige avonturen van de twee biografen. Kortom, een roman vol hilarische, spannende en pikante momenten. 
 
Over de auteur: 
Stefan Bongaerts is bekend van zijn columns op o.a. Volnieuws.nl. Met zijn eigen humoristische kijk op alledaagse dingen maakt hij wekelijks duizenden mensen hardop aan het lachen. Ook zijn debuutroman: 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter' barst van de schatermomenten, maar bevat ook veel ontroerende en pikante scenes. Zijn schrijfstijl is zeker apart te noemen en leest lekker weg. 
 
Titel: 'Henry, de avonturen van een professionele levensgenieter'
Aantal pagina’s: 158 
Geïllustreerd: nee 
Uitvoering/formaat paperback: 12,5 x 20 cm 
ISBN 9789461768575 
Prijs: € 16,95
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.