Drie jeugdteams DeetosSnel naar Nederlandse Kampioenschappen

19 maart 2012
Drie jeugdteams DeetosSnel naar Nederlandse Kampioenschappen

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 24 maart is DeetosSnel goed vertegenwoordigd op de Nederlandse Kampioenschappen voor jeugdteams. Drie teams hebben het NK bereikt en reizen af naar verschillende locaties in Nederland om deel te nemen aan de diverse toernooien.

 
De teams D1, C1 en C2 hebben na een succesvolle competitie het NK-eindtoernooi weten te behalen en maken zich op voor de laatste zaalwedstrijden van dit seizoen. De vereniging is trots op haar jeugdteams en dat zij, evenals twee jaar geleden, met drie teams op de verschillende toernooien vertegenwoordigd zijn.
 
De D1 en C1-jeugd reizen af voor het NK Hoofdklasse naar respectievelijk Enschede en Roermond en de C2 treedt aan op het NK voor districtsteams in Stiens (Friesland).
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.