Haagse topambtenaar onder de indruk van ASz

19 maart 2012
Haagse topambtenaar onder de indruk van ASz

DORDRECHT - De hoogste Haagse ambtenaar voor de ziekenhuiszorg, directeur-generaal Leon van Halder, keek vrijdag rond in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Hij besprak met de directie, artsen en verpleegkundigen allerlei onderwerpen uit het werkveld, zoals veiligheid, kwaliteit, scholing, financiering en concurrentie versus samenwerking tussen ziekenhuizen.

Vooral patiëntveiligheid kwam uitgebreid aan bod, tijdens lezingen en een rondleiding. Van Halder was er naar zijn zeggen van "onder de indruk hoe het veiligheidsbewustzijn bij jullie onderdeel lijkt te zijn van het primaire proces; dat is namelijk nog niet overal zo". Van Halder (op de foto middenvoor, op de Intensive Care) gaf aan dat zo'n werkbezoek voor hem erg belangrijk is, omdat het de verbinding vormt tussen de dagelijkse praktijk en Haags beleid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.