Kinderen en moeder ademen rook in bij brand in Dordrecht

21 maart 2012

DORDRECHT - Bij een uitslaande brand in een woning aan het Frida Katz-erf zijn een 23-jarige moeder en haar twee kinderen van 1 en 3 jaar licht gewond geraakt. De eveneens in huis aanwezige 28-jarige vader bleef ongedeerd. Rond 08.05 uur brak in de woning brand uit die als snel uitslaand werd. Het gezin wist tijdig de woning te verlaten, maar de moeder en haar kinderen ademden rook in en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bewoners van omliggende woningen zijn door de politie hun huizen uitgehaald, maar konden na het blussen weer terug. De brandweer was de brand 20 minuten na de melding meester, maar kon niet meer voorkomen dat de woning zwaar beschadigd raakte. De woningbouwvereniging gaat op zoek naar vervangende ruimte. De brand ontstond mogelijk in een televisie. In het huis was ook een kat aanwezig die de brand overleefde. Medewerkers van de dierenambulance hebben zich over beestje ontfermd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.