Open dag Popcentrale & Popschool

21 maart 2012
Open dag Popcentrale & Popschool

DORDRECHT - Op zaterdag 14 april gooit de Popcentrale de deuren wagenwijd open. Tijdens deze dag worden er allerlei workshops gegeven zoals dubbele bassdrum door Stef Broks (Textures) en een workshops podiumpresentatie door Janneke Nijhuijs (The Deaf).  Ook de zakelijke kant van het muzikant zijn komt aan bod.  De Popschooldocenten geven ook workshops en beantwoorden graag alle vragen over de Popschool.

De Popcentrale organiseert al enkele jaren deze open dag. Ook dit jaar zal de Popcentrale een dag verzorgen waarop het educatieve aanbod van de Popcentrale openbaar te bezoeken is.

Een kleine greep uit het workshopaanbod van deze dag:
-          Dubbele bassdrum door Stef Broks (Textures)
-          Podiumpresentatie met Janneke Nijhuijs (The Deaf)
-          Pop & Poen door Frits Heijnraets (The Office Belastingadviseurs)
-          Gitaar spelen door Mark Stevens (Popschool)
-          Workshop Zang door Sanne Monster (Popschool)
-          Management/promotie door Tom v/d Vat (Popunie)

Ook zijn er presentaties op het podium gedurende de hele middag.

Popworks vindt op zaterdag 14 april van 14:00 tot 17:00 plaats in de Popcentrale, Merwedestraat 48 (oude LIPS terrein) te Dordrecht. Inschrijven voor de workshops kan vanaf heden door te mailen naar project@popcentrale.nl. De workshops zijn gratis en vol = vol. Voor meer informatie kijk op www.popcentrale.nl.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.