Menselijke resten op bouwplaats bij gebouw De Biesbosch aangetroffen

21 maart 2012
Menselijke resten op bouwplaats bij gebouw De Biesbosch aangetroffen

DORDRECHT - Bouwvakkers hebben op 20 maart om 11.10 uur op een braakliggend terrein aan de Maasstraat enkele delen van menselijke beenderen aangetroffen.

De resten, waaronder vermoedelijk een deel van een schedeldak, kwamen aan de oppervlakte bij graafwerkzaamheden. De bouwvakkers waarschuwden direct de politie, die de vindplaats voor nader onderzoek afzette. Medewerkers van de Unit Forensische Opsporing doorzochten de locatie op mogelijk meer resten, maar die werden niet gevonden.

Daarna werd de vindplaats vrijgegeven en konden de bouwvakkers met hun werkzaamheden verder gaan. De botresten zijn in beslaggenomen en zullen op leeftijd worden onderzocht. De politie houdt er rekening mee dat de resten tientallen jaren oud kunnen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.