Dordrecht onderzoekt vrijetijdsbesteding

22 maart 2012 door Liesanne
Dordrecht onderzoekt vrijetijdsbesteding

DORDRECHT - De gemeente vindt het heel belangrijk om de meningen, voorkeuren en belevingen van inwoners te horen. Daarom valt in maart bij 1.500 willekeurig gekozen personen in Dordrecht een brief van de burgemeester in de brievenbus. Daarin nodigt hij u uit om de vragenlijst van het Omnibusonderzoek in te vullen. 

Het Omnibusonderzoek wordt in alle zes de Drechtstedengemeenten gehouden. Het Onderzoekcentrum Drechtsteden voert het onderzoek uit. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst over verschillende onderwerpen. Dit keer staat vooral de vrijetijdsbesteding en de tevredenheid over vrijetijdsvoorzieningen centraal. 

Plannen
De gemeente gebruikt de resultaten van het onderzoek bij het maken van plannen en beleid. Op deze manier kunt u als bewoner invloed hebben op het beleid voor Dordrecht. Als u een uitnodigingsbrief krijgt, doet u dan mee?Wilt u meer weten over het Onderzoekcentrum Drechtsteden en het onderzoek dat dit bureau uitvoert voor de Drechtstedengemeenten? Kijk dan op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.