Zwarte scooter Piaggio Vespa gestolen, getuigen gezocht

24 maart 2012

DORDRECHT - Op vrijdag 23 maart is er tussen 11.00 en 12.00 uur een zwarte scooter (Piaggio Vespa) gestolen aan de Insula College aan de Koningstraat.

Een getuige zag twee Antiliaanse jongens van rond de 20 jaar. De een reed op een witte scooter en had lang kroes haar in een staartje en een snapback(pet). Hij was gekleed in een donkerblauwe Adidasvest met oranje strepen en een spijkerbroek. De ander had kort haar met een Gucci petje op en eenn Adidas trainingspak aan. Ze vluchtten richting het Damplein, waarna ze uit het oog waren verloren.

Mocht er meer mensen iets hebben gezien of hiervan af weten, dan wordt verzocht contact op te nemen met de eigenaar. Emailadres bij de redactie bekend.

 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.