Politie zoekt getuigen van aanrijding op zebrapad

27 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een aanrijding die op 22 maart op een zebrapad op de De Savornin Lohmanweg plaatsvond. Tussen 15.30 en 15.50 uur werd een 12- jarig meisje op de voetgangersoversteekplaats door een grijze personenauto aangereden. Een omstander stapte uit haar auto, hielp het meisje overeind en stapte vervolgens in haar auto en reed weg. In de personenauto die het meisje aanreed zaten twee oudere mensen met wit/grijs haar. Eén van hen vroeg nog hoe het meisje ging en bood haar aan naar huis te brengen. Dat wilde het slachtoffer niet, waarna deze mensen wegreden. 

Het meisje liep naar huis en ging vervolgens met haar moeder voor controle naar het ziekenhuis. Ze deed op 26 maart aangifte. De politie zoekt getuigen van het ongeval en vraagt hen te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). Ook komt de politie graag in contact met de omstander die het meisje overeind hielp en de inzittenden van de personenauto die het meisje aanreed. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.