Muzikale stichting Dordtissimo met Marieke van der Lagenaat op RTV Dordrecht

27 maart 2012

DORDRECHT – Marieke van der Lagemaat is woensdag vanaf zes uur het gezicht van de muzikale stichting Dordtissimo in Gesprek met van RTV Dordrecht.

Ad van de Herik gaf haar de kans om vol enthousiasme te vertellen over Dordtissimo activiteiten in de Wilhelminakerk. De stichting is in deze kerk aan de Blekersdijk ook in 2006 geboren.

De Bachcantates zijn inmiddels een begrip. Ook de zogeheten scratch concerten trekken altijd veel meezingers en publiek. Bert Braanker is de voorzitter en Rijk van der Lagemaat een muzikale regelaars. Marieke van der Lagemaat is onder e vlag van de stichting de organisatorische duizendpoot. Vanaf 2007 is Dordtiismo ook betrokken bij het Platform Stedelijke herdenking.

In Gesprek met van Ad van der Herik behoort tot de meest herkenbare programma's bij de omroep.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.