Botsing trein met auto op de Dokweg

28 maart 2012 door Liesanne
Botsing trein met auto op de Dokweg

DORDRECHT -Op de Dokweg is dinsdagavond rond 21.00 uur een auto onder een trein terecht gekomen. Er raakte niemand gewond.

Wat de oorzaak van de botsing is, is nog niet bekend. Een team van ProRail is ter plaatse en onderzoekt de zaak. Ook de politie verricht onderzoek. De Dokweg is in de richting van de binnenstad afgesloten. 

Rob vd Woude  bovenste 2 foto's en foto 2e rij links; Pieter de kreij 2e rij foto rechts en onderste rij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.