Frank Paauw korpschef Rotterdam-Rijnmond én Zuid-Holland-Zuid

28 maart 2012 door Liesanne

DRECHTSTEDEN - Korpschef Frank Paauw is bij Koninklijk Besluit benoemd tot korpschef van Zuid-Holland-Zuid. Drs. F. (Frank) Paauw is en blijft eveneens korpschef van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond. In de vorming van de Nationale Politie vormen deze twee korpsen de nieuwe regionale eenheid waarvan Paauw tevens de kwartiermaker is. 

Tot 2006 heeft Frank Paauw gewerkt als plaatsvervangend korpschef in Zuid-Holland-Zuid en kent daardoor de thematiek en problematiek in het gebied en de gedrevenheid van de medewerkers.  “Ik ben vereerd met de benoeming tot korpschef in Zuid-Holland-Zuid. Het is een boeiend en professioneel korps dat functioneert in een divers gebied. Als korpsen Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid zorgen we met elkaar voor de veiligheid van de burgers in het gehele gebied. Daar heb ik alle vertrouwen in.“

Frank Paauw is als korpschef Zuid-Holland-Zuid aangesteld vanaf 1 maart jl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.