Ronkende Harley's bij het ziekenhuis

28 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 31 maart krijgt het Albert Schweitzer locatie Dordwijk in Dordrecht bezoek van motorrijders van de Eggrun.
De motorrijders arriveren hier op (onder meer) Harley Davidsons tussen 14.30 en 15.00 uur. De motorfietsen worden opgesteld voor de deur van het ziekenhuis, de EggRunners gaan daarna naar de kinderafdeling.

De Stichting EggRun Nederland heeft als doel het bevorderen van het (geestelijk) welzijn van in ziekenhuizen, instellingen of andere woonvormen opgenomen kinderen, patiëntjes en (volwassen) bewoners. Zij probeert dit doel onder meer te verwezenlijken door jaarlijks rond Pasen een motortreffen te houden, om aansluitend met zelf meegebrachte paasartikelen in groepen naar onder meer ziekenhuizen te toeren en daar paaseieren en knuffels te overhandigen. 

 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.