Maaltijden van Rivas Zorggroep nu ook online te bestellen

28 maart 2012 door Liesanne
Maaltijden van Rivas Zorggroep nu ook online te bestellen

DRECHTSTEDEN - De maaltijden van de maaltijdservice aan huis van Rivas Zorggroep zijn nu ook online te bestellen. In de webwinkel www.rivasmaaltijdservice.nl bestellen mensen snel en gemakkelijk hun maaltijden. Rivas bezorgt de maaltijden vervolgens thuis. Zo kan iedereen, voor korte of lange tijd, gezond en lekker eten zonder te koken. 

Op ieder moment
In de webwinkel kan jong en oud op ieder moment maaltijden bestellen. ‘We blijven werken met de vertrouwde bestelformulieren, maar soms is het ook prettig om meteen een bestelling door te kunnen geven’, vertelt Nel Bleuanus, medewerker bij de maaltijdservice van Rivas. ‘In de webwinkel kan dat. De bezoeker bestelt de maaltijden per week. Wij bezorgen ze dan wekelijks, op dezelfde dag en op een vast dagdeel, aan huis.’

In lijn met het seizoen
Bij de maaltijdservice hebben mensen een ruime keuze uit soepen, salades, hoofd- en nagerechten. ‘De maaltijden wisselen regelmatig en zijn daardoor altijd in lijn met het seizoen. Voor de feestdagen zoals Pasen en Pinksteren zijn er zelfs speciale feestmenu’s te bestellen’, vervolgt Nel. ‘Daarnaast zijn er ook maaltijden beschikbaar voor mensen die een speciaal dieet volgen en bijvoorbeeld een beperkte hoeveelheid natrium mogen eten.’ 

Voordelig kennismaken
Mensen die kennis willen maken met de maaltijdservice van Rivas kunnen een voordelig introductiepakket bestellen. Dit pakket bestaat uit vijf topmaaltijden voor de prijs van drie. Hierbij ontvangen zij bovendien een gratis aardewerk schaal, waarin ze de maaltijd op kunnen dienen.

Bestellen en meer informatie
De maaltijden dienen minimaal tien dagen van tevoren besteld te worden via www.rivasmaaltijdservice.nl. Het blijft ook mogelijk via de reguliere bestelformulieren te bestellen. De speciale catalogus met een overzicht van alle maaltijden en bestelformulieren zijn aan te vragen via Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief). Na bezorging zijn de maaltijden gewoon in de koelkast te bewaren. De kosten voor de gerechten variëren van € 0,89 voor een nagerecht tot € 5,99 voor een hoofdgerecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.