Brand Vriesestraat Dordrecht leidt naar hennepkwekerij

30 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Donderdagavond 29 maart is brand geweest in een pand aan de Vriesestraat. De brand brak rond 23.00 uur uit op de eerste etage van het pand. De brandweer kwam hierop ter plaatse en had het vuur, dat beperkt bleef tot een binnenbrand, snel onder controle.

Toch kon niet worden voorkomen dat het pand forse schade opliep. Bij de brand raakte niemand gewond. Bij het onderzoeken van het pand, werden op de eerste en tweede etage een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met enkele honderden planten. Vermoedelijk is de brand dan ook ontstaan als gevolg van de stroomvoorziening voor de hennepkwekerijen. De politie doet verder onderzoek naar het pand en de eigenaar van de kwekerijen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.