Eerste editie ProBizniz on Friday succes

31 maart 2012 door Liesanne
Eerste editie ProBizniz on Friday succes

DORDRECHT - Online businessplatform ProBizniz heeft vrijdag 30 maart een primeur meegemaakt door de eerste bijeenkomst te organiseren voor haar online leden. De eerste editie van het evenement ProBizniz on Friday vond plaats in de businessclub van FC Dordrecht. Ruim 50 ondernemers uit de Drechtsteden kwamen daar bijeen om elkaar te ontmoeten en te netwerken. 

Gisterenavond maakten eigenaren Michel van Zessen en Ruben van Putten bekend dat ze inmiddels met ruim 650 leden de doelstelling van 500 leden ruimschoots voorbij zijn gestreefd. Dus is er behoefte aan dit platform? De cijfers zeggen van wel. Net als de  reacties van de aanwezige ondernemers, blijkt uit het verloop van de avond. 

Enthousiast en effectief netwerken
Michel van Zessen licht de avond kort toe: “Toen Ruben en ik arriveerden bij de businessclub van FC Dordrecht, waren er al mensen aanwezig. Geweldig! Dit enthousiasme is kenmerkend voor de avond geweest. Onze gastspreker, dr. Fred Krautwurst heeft met zijn presentatie ‘Stop met netwerken - Start met samenwerken’ veel ondernemersogen geopend. Hij heeft de ondernemers bruikbare handvatten gegeven om effectief te netwerken. En dat sluit natuurlijk goed aan op de avond!”

Toekomstplannen 
In Dordrecht wil ProBizniz eens per drie maanden bijeenkomen. Maar hoe zit het met de verdere uitbreiding?  Ruben van Putten legt uit: “Dit was onze officiële lancering en de pilot voor de evenementen. Hiermee is de basis gelegd voor volgende evenementen in meerdere steden, die we gaan koppelen aan thema's. 

We hebben grote plannen met het netwerk, actieve ondersteuning en ontzorgen van ondernemers en het projectmatig ondersteunen van goede doelen. Cruciaal hiervoor is de groei van het online netwerk. Op dit moment kunnen we niet anders zeggen dan dat dit voorspoedig gaat: dagelijks melden nieuwe ondernemers zich online aan bij ProBizniz.”

Michel van Zessen vult aan: “Om meer te kunnen betekenen voor mens en milieu, hebben Ruben en ik het ProBizniz Green Fund opgericht. Door de organisatie van deze evenementen willen we goede doelen ondersteunen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit concept succesvol zal worden uitgerold in de grotere steden. Dit is echt het begin van iets groots.”

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.