Oplegger met auto's botst frontaal tegen vrachtwagen

02 april 2012
Oplegger met auto's botst frontaal tegen vrachtwagen

DORDRECHT - Op maandagmiddag 2 april is er op de Mijlweg een oplegger met auto’s frontaal tegen een vrachtwagen gebotst. Voor het ongeval waren meerdere eenheden van brandweer en ambulancedienst aanwezig, waaronder zelfs een traumahelikopter.

De bestuurder van de oplegger is door de brandweer uit het voertuig gehaald, en met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De weg is nog enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek.

Foto en tekst: Nathan Biemond

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.