Open huis rond herinrichting Reeweg-oost

02 april 2012

DORDRECHT - (bron gemeente) Al een half jaar wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van de Reeweg Oost en de aanleg van een warmtetransportleiding, om restwarmte te gebruiken voor de verwarming van woningen en bedrijven. De winkeliers van de Reeweg Oost organiseren samen met de gemeente, HVC (huisvuilcentrale) en aannemer Dura Vermeer een open huis op donderdag 5 april. Belangstellenden kunnen uitleg krijgen over de werkzaamheden en het warmtenet, voor kinderen is er een attractie, en bovendien houden de winkeliers koopavond. Het Open Huis duurt van 17.00 tot 21.00 uur. Aan het begin van de avond brengt wethouder Rinette Reynvaan een bezoek aan het evenement. Later komt ook wethouder Harry Wagemakers langs.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.