Drechtsteden trombone ensemble zoekt tenor trombonist

06 januari 2012
Drechtsteden trombone ensemble zoekt tenor trombonist

DORDRECHT - Het Drechtsteden trombone ensemble dat in de regio Drechtsteden actief is, is op zoek naar een enthousiaste gevorderde tenortrombonist. (Hafabra niveau C of muziekschool niveau C). Dit ensemble is opgericht in maart 2010 en heeft in korte tijd bekendheid gekregen met hun optredens binnen de Drechtsteden. Het trombone ensemble staat onder leiding van trompettiste Nelly van der Vegt en bestaat momenteel uit 7 enthousiaste amateur trombonisten, waaronder 5 tenortrombonisten en 2 bastrombonisten. Het doel van dit ensemble is om de trombone en de voor dit blaasinstrument geschreven bladmuziek onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Dit ensemble repeteert maandelijks op zondagochtend van 10.30 tot 13.00 uur bij stichting Wielborgh, locatie Polderwiel aan het Dudok-plein 58 te Dordrecht Stadspolders. 

Geïnteresseerden kunnen tijdens de repetitie in het Polderwiel komen kijken of contact opnemen met Johan Boom (voorzitter) via emailadres: trombonekwartet@hotmail.com of bellen met telefoonnummer 06-22670682.
 
Vanaf half januari 2012 werkt dit ensemble aan hun eerste cd opname samen met beroepstrombonist Ozan Celik die hen de komende tijd belangeloos gaat begeleiden tijdens de repetities. Ruimte voor solostukken tijdens concerten is zeker aanwezig en projectmatig zal een pianist voor begeleiding van solostukken zorgen. Voor komend jaar staan er diverse concerten geboekt. Het eerstvolgende concert van dit ensemble is op zondag 11 maart 2012 om 11.00 uur in het restaurant van het Polderwiel, een locatie van stichting de Wielborgh aan het Dudokplein te Dordrecht. Dit concert is gratis toegankelijk.
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.