Samsa & Jade Lewis draaien op Dancetour Dordrecht 2012

10 april 2012 door Liesanne
Samsa & Jade Lewis draaien op Dancetour Dordrecht 2012

DORDRECHT - Op zaterdag 7 april vond de DJ Knock Out Dordrecht 2012 plaats in de Popcentrale in Dordrecht. Tijdens deze DJ contest moesten de vier DJ Knock Out finalisten zich live bewijzen tegenover de jury. Het niveau van de DJ’s was hoog en de battle was in volle gang. Samsa & Jade Lewis zijn de winnaars van de DJ Knock Out Dordrecht 2012 en hebben daarmee een plek veroverd achter de draaitafels van Dancetour Dordrecht 2012 op 30 april, Koninginnedag. Dancetour staat voor ‘bringing people together’ en geeft hier met Dancetour Projects, waarvan de DJ Knock Out een onderdeel is, invulling aan.

DJ Knock Out Arnhem
Dit jaar konden de DJ’s uit de Dordrecht en omgeving zich inschrijven via Facebook en kon er gestemd worden op de DJ’s. De top-3 DJ’s met de meeste ‘likes’ waren verzekerd van een plek in de DJ Knock Out finale op 7 april in de Popcentrale, daarnaast gaf Stichting Dancetour ook een wildcard weg; zodat er vier finalisten in de DJ Knock Out finale streden voor een plek tijdens Dancetour Dordrecht 2012. Samsa & Jade Lewis streden tegen DJ Garuda, DJ Vivado en wildcard winnaar Megabyte. Het niveau lag hoog in de Popcentrale en de DJ’s waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk wonnen Samsa & Jade Lewis de battle en zijn zij te zien tijdens Dancetour Dordrecht op 30 april, Koninginnedag.

Samsa & Jade Lewis
Samsa & Jade Lewis zijn drie jaar gleden begonnen met het draaien van muziek. De DJ’s hebben een brede muziekstijl van Jazz tot Dubstep, met als favorieten Tech, Minimaal, Deep, Latin-Tech en Progressive. Samsa & Jade Lewis willen doorbreken in de DJ wereld om ‘hun grote passie en liefde voor muziek te delen met anderen’. Het doel van het DJ duo is om internationaal door te breken en heel de wereld te laten genieten van hun muziek.

Meer informatie over Dancetour is te vinden op de website: www.dancetour.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.