Aanhoudingen bij skatebaan

13 april 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie heeft twee aanhoudingen verricht bij de skatebaan aan de Dokweg in Dordrecht. De politie stelde op donderdagmiddag 12 april 2012 een onderzoek na een melding uit een supermarkt. Daar had iemand een fles gepakt van een schap en hier iets uit gedronken. Vervolgens zette deze verdachte de fles terug. Personeel zei hier wat van en vertelde dat de jongend de fles moest kopen. Eerst nam hij de fles mee maar zette deze later weer ergens in de winkel terug.

De jongen was met een groep die de winkel uitgezet werd. Agenten gingen op zoek naar de verdachte en wilde deze aanhouden bij de skatebaan. Deze verzette zich waarbij de politie zelfs peperspray moest gebruiken. Ook een tweede verdachte begon zich ermee te bemoeien. Deze werd ook aangehouden. De twee verdachten zijn 17 en 21 jaar en komen uit Zwijndrecht en Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.