Landelijke intocht Sinterklaas

08 november 2011

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag is het zover: de intocht van Sinterklaas in Dordrecht. En deze keer een wel heel bijzondere: want Dordrecht is dit jaar de gast voor de landelijke intocht, die op de publieke omroep wordt uitgezonden!

Dordrecht.net zal een uitgebreid fotoverslag gaan maken. Maakt u zelf ook foto's? Stuur ze dan door aan redactie@dordrecht.net.

De leukste foto's zullen worden geplaatst met naamvermelding!

  • Bekijk ook een compleet overzicht van nieuws over sinterklaas in Dordrecht
  • Zie verder het complete overzicht van de landelijke intocht sinterklaas dordrecht 2011

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.