Foto's sinterklaasintocht

14 november 2011
Foto's sinterklaasintocht

DORDRECHT - Zaterdag 12 november 2011 was het dan eindelijk zover!! De Landelijke Intocht van Sint Nicolaas in Dordrecht. Het was de officiële, landelijke intocht en daarom was het hele evenement per nationale televisie te volgen.

Naar schatting kwamen er zo'n 60.000 mensen op af. Ook het schitterende zonnige weer en zachte temperatuur speelde hierin mee.

Hieronder kunt u alvast een eerste selectie van foto's zien met de naam van de maker!


Jeroen Baremans

Jeroen Baremans

Ad van den Herik

Ad van den Herik

frans van eekeren
 
frans van eekeren

Gijs Schep

Gijs Schep

Dana Oostveen

Nicole Evers
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.