Aanhouding na overlast op plein in Dordrecht

25 april 2012

DORDRECHT - Een 20-jarige man is door politieagenten aangehouden nadat hij overlast veroorzaakte op het Vogelplein.

De agenten gingen in de nacht van maandag op dinsdag 24 april naar het plein, omdat daar overlast veroorzaakt werd door inzittenden van twee auto’s. De agenten constateerden dat er inderdaad sprake was van overlast, onder meer van harde muziek. De 20-jarige man uit Zwijndrecht was het niet mee eens met de bekeuring die hij van de agenten kreeg. Hij gaf zijn identiteitsbewijs niet aan de agenten en beledigde hen. De politieagenten hielden hem direct aan en brachten hem naar het politiebureau. Daar is de 20-jarige is door agenten verhoord. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.