Afsluiting kruising Leeuwstraat met Copernicusweg-Zuidendijk

04 mei 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Afgelopen weken is onderlangs de Zuidendijk tussen de Leeuwstraat en de Schenkeldijk de verlengde Copernicusweg aangelegd. Nu deze werkzaamheden bijna klaar zijn, start de aannemer met de volgende fase van het project. 

Vanaf maandag 7 mei is de kruising van de Leeuwstraat met Copernicusweg-Zuidendijk elf weken afgesloten voor het verkeer. De aannemer start dan met de aanleg van de rotonde op dit kruispunt en de werkzaamheden aan de Leeuwstraat tussen dit kruispunt en de Jagerweg. Hiermee wil de gemeente de verkeersveiligheid en leefbaarheid in de directe omgeving vergroten. De verwachting is dat de rotonde en de Leeuwstraat 20 juli gereed zijn.

Half augustus, na de bouwvakvakantie, start de laatste fase van het project, het asfalteren van de Jagerweg.

Omleiding 
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De omleiding is aangegeven met gele informatieborden langs de weg. Meer informatie over de omleiding is vanaf zaterdag 5 mei te vinden op www.dordrecht.nl/wegafsluitingen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.