Politie-actie op N3 lijdt tot vertragingen

04 mei 2012 door Liesanne
Politie-actie op N3 lijdt tot vertragingen

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Politieagenten hebben donderdagmiddag 3 mei met auto's en motoren actie gevoerd in Dordrecht. Om 16:30 uur vertrokken ze vanaf de Laan van Europa in Dordrecht stapvoets over de N3 richting Papendrecht.

Vlak voor de Merwedebrug kwam er een einde aan de actie en kon het verkeer weer op normale snelheid doorrijden.

De agenten voeren actie voor een betere cao. Eerder waren er al publieksvriendelijke acties, waarbij in plaats van boetes waarschuwingen werden uitgedeeld.

 
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.