Meisje tanden uit mond geslagen op kermis (Update)

06 mei 2012

DORDRECHT - Op de kermis in de wijk Stadspolders is vrijdagavond 4 mei een vechtpartij geweest. Hierbij zijn de voortanden van een 18-jarige vrouw uit Dordrecht uit haar mond geslagen.

Zij heeft aangifte gedaan en moest na behandeling door ambulancepersoneel ter plaatse direct door naar een tandarts. Het conflict onstond in de botsauto's. De vrouw kreeg woorden met een 20-jarige jongeman en zijn zusje in een andere botsauto.

Dit ontaardde in een vechtpartij. De politie kwam ter plaatse en hield op basis van getuigenverklaringen de 20-jarige man uit Dordrecht aan. Hij is in verzekering gesteld en zal worden verhoord. De politie onderzoekt de zaak

Ingezonden reactiedd 7 mei 2012:

Er is nadat de jongen het meisje geslagen heeft een hele ruzie geweest, waarbij de 2 toezichthouders die aanwezig waren op de kermis de gehele menigte (zo'n 50 man) uit elkaar heeft weten te houden, zodat er niet nog meer slachtoffers zouden vallen. De ene toezichthouder heeft eerste hulp verleend aan het meisje en de andere toezichthouder is achter de jongen aangegaan, omdat die wilde vluchten.

Maar de toezichthouder was hem te snel af, waardoor hij de jongen met gepast geweld heeft weten aan te houden en hem daar ter plaatste heeft gehouden totdat de politie ter plaatse kwam. De toezichthouders hebben namelijk ook de politie opgeroepen om ter plaatse te komen toen ze zagen dat de gehele menigte achter de jongen aan zat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.