Inbraak in woning leidt naar hennepkwekerij

06 mei 2012

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagavond 4 mei een 33-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden op verdenking van woninginbraak. De man wist een woning aan de Heysterbachstraat in Dordrecht binnen te komen en stal daar een tv en een laptop. Dit werd gezien door getuigen die de politie alarmeerden.  Op basis van het signalement vond de politie de verdachte in de Oudelandsstraat waar hij werd aangehouden. De eigenaar van de woning heeft aangifte gedaan. Daarnaast werd ook  de woningeigenaar als verdachte gehoord wegens een hennepkwekerij op zolder (41 plantjes).  Deze trof de politie aan in de woning waar was ingebroken. De bewoner (31 jaar). Hij bekende het houden van de kwekerij. De man kreeg hiervoor een boete van 600 euro die hij direct betaalde. De kwekerij is ontmanteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.