Onduidelijkheid rond afsluiting in Sterrenburg

06 mei 2012

DORDRECHT -De onduidelijkheid rond wegafsluitingen in Dordrecht lijkt standaard te zijn. Als voorbeeld geldt de aankondiging van de gemeente op 4 mei, dat vanaf maandag 7 mei de kruising Leeuwstraat/Copernicusweg eruit ligt voor de aanleg van een rotonde en een verbreding van de uidendijk tot aan de Schenkeldijk.
De bekendmaking betekent dus, dat deze mededeling niet meer het publiek kan bereiken via de huis-aan-huis bladen. Alleen AD De Dordtenaar had zaterdag een korte mededeling.
In het persbericht van de gemeente wordt gemeld dat rond 20 juli het werk gereed zal zijn.
De gemeente verwijst naar de eigen site. Daarop wordt als einddatum 13 juni genoemd.
Op de haltes van het busbedrijf rond de afsluiting wordt weer een andere datum genoemd voor einde werk en terugkeer van de buslijn: 8 juni.

Ook bij de afsluiting van het fietstunneltje in de Dubbeldamseweg - onder het spoor - en rond de langdurige werkzaamheden aan de Jjagerweg werden verschillende data genoemd over de duur van de afsluiting.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.