Open sneldamkampioenschap van Dordrecht 2012

07 mei 2012 door Liesanne
Open sneldamkampioenschap van Dordrecht 2012

DORDRECHT - Damclub Dordrecht, dat op 1 juli haar 10 jarig jubileum viert, organiseert op zaterdag 12 mei het “Open Sneldamkampioenschap van Dordrecht 2012”. Dit evenement zal vanaf 10.00 uur plaatsvinden in CBS Het Kristal, Heimerstein 36.

Naar verwachting zullen er vanuit het hele land ongeveer 90 deelnemers naar Dordrecht komen waaronder enkele grootmeesters en meesters, maar ook veel recreatieve dammers en jeugd. Er zullen 12 ronden worden gespeeld volgens het Zwitsers systeem met een speeltempo van 5 minuten per speler plus 5 seconden per zet (Fisher systeem).

Deelname is mogelijk in 3 senioren categorieën (afhankelijk van rating) en 3 jeugd categorieën (aspiranten, pupillen en welpen). Voor de senioren zijn er in elke categorie 10 geldprijzen te winnen en bij de jeugd zijn er per categorie 3 bekers beschikbaar. Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 11 mei bij Cor Leenheer, telefoon 0168-330628 of per e-mail naar cor.leenheer@planet.nl. Alle informatie over dit toernooi is te vinden op de website www.dcdordrecht.nl. 

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.