Dijk doorgegraven in Dordtse Biesbosch

08 mei 2012

DORDRECHT -Bij de Tongplaat is vanmorgen een dijk doorgegraven, Hierdoor kan water van de Nieuwe Merwede op de zogeheten Tongplaat van de DDordtse Biesbosch voor een nieuw natuurgebied zorgen.

Bij hoog water is de honderd hectare gelijk een noodvoorziening. Met het plan is 37 miljoen euro gemoeid. RTV Dordrecht heeft al een filmpje op You Tube gezet met de mededeling dinsdagavond vanaf 18 uur met in het normale journaal.

 

 

www.youtube.com/watch?v=zgjvbJgfvuU&feature=uploademail

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.