Twee mannen op A16 aangehouden met softdrugs

11 mei 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Naar aanleiding van een verkeersovertreding controleerden agenten op vrijdag 11 mei in de vroege ochtend een auto uit Frankrijk op de A16 ter hoogte van Dordrecht. Toen de agenten een henneplucht roken besloten zij verder te zoeken.

Ze vonden in de auto een rugzak met ongeveer 1,2 kilo softdrugs. De twee inzittenden, mannen van 29 en 33 jaar oud uit Frankrijk, hielden zij direct aan. De agenten brachten hen naar het bureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.