Geweldige sfeer op Keltfest

21 mei 2012 door Liesanne
Geweldige sfeer op Keltfest

DORDRECHT - Afgelopen weekeinde werd voor de vijfde keer het Middeleeuwse Keltfeest gehouden in de Biesbosch. Naar schatting waren er meer dan 10.000 bezoekers op het evenement af gekomen, waarvan een groot deel was gekleed in de stijl van de Middeleeuwen.

Er waren heel wat ridders, jonkvrouwen en schildknapen te bewonderen. Ook Robin Hood liep er rond. Het was een vrolijke en gezellige bedoening.

Achter op het terrein was nog een klein podium waar gedanst kon worden. Er waren ook allerlei stands, waar men Middeleeuwse producten kon kopen.

Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.