Klassiek circus viert hoogtij bij Circus Renaissance

18 mei 2012
Klassiek circus viert hoogtij bij Circus Renaissance

DORDRECHT - Van donderdag 24 mei t/m zondag 3 juni staat Circus Renaissance op de Laan van Londen.

In een twee uur durende voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laat men een circusfeest zien met een passie voor het klassieke circus. 

Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij, maar dan wel in een theatrale presentatie die ervoor zorgt dat de show boeit van de eerste tot de laatste minuut. In het programma treden topartiesten, een Afrikaanse Olifant, zeldzame witte tijgers, papagaaien, en koeien, veel acrobatiek en natuurlijk clowns op.

Heel bijzonder zijn ook de 6 gedresseerde Hollandse koeien die in vrijheidsdressuur worden gepresenteerd. Dit nummer is wereldberoemd en heeft in 2011 nog een prijs gewonnen op het beroemde circusfestival van Monte-Carlo.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Vivant tegenover V&D, de Primera Crabbehof en de Cigo Bieshof.

Voor meer informatie, zie www.circusrenaissance.nl

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.