Dronken automobilist in Ablasserdam aangehouden

23 mei 2012 door Liesanne

DORDRECHT / ALBLASSERDAM- Een 49-jarige automobilist uit Dordrecht is op 22 mei rond 19.00 uur op de West Kinderdijk in Alblasserdam aangehouden. De man had een half uur eerder op de N3 in Dordrecht een personenauto aangereden en was vervolgens doorgereden.

 
De 25-jarige bestuurder van de aangereden auto uit Papendrecht en zijn passagier raakten hierbij niet gewond en konden de veroorzaker volgen. Ondertussen belden zij de politie en gaven zij voortdurend hun locatie door. In Alblasserdam kon de man aangehouden worden. Het lukte hem niet om te blazen, waarna hem door een arts bloed werd afgenomen. De man kreeg een rijverbod van vier uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij ontkende overigens de aanrijding te hebben veroorzaakt.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.