Stadsboerderij Weizigt wint tweede prijs in ANWB-wedstrijd

25 mei 2012 door Liesanne
Stadsboerderij Weizigt wint tweede prijs in ANWB-wedstrijd

DORDRECHT - Stadsboerderij Weizigt heeft de tweede plaats behaald in de wedstrijd voor het "Meest innovatieve uitje 2012" van de ANWB. Samen met drie andere genomineerden streed Weizigt om de titel. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking.

De jury van de ANWB sprak lovende woorden over Stadsboerderij Weizigt. “Gastvrijheid en het enthousiasme van het personeel scoort bij Weizigt hoge ogen. Jullie dringen bezoekers niks op.

Wie wil kan er leren over duurzaamheid, maar een relaxt bezoek is ook mogelijk” aldus jurylid Van Berkel. Vechtdal Hoeve ging er met de eerste prijs vandoor.

De verkiezing van het  "Meest innovatieve uitje 2012" is een onderdeel van de verkiezing ‘Leukste uitje van 2012’. Het Leukste uitje van Nederland wordt bepaald door de stemmen en de beoordelingen van het publiek. Een vakjury beoordeelt welke inzending zich het Meest innovatieve uitje 2012 mag noemen.

Innovatie, duurzaamheid, co-creatie en partnerships
De titel 'Meest innovatieve uitje 2012' zet toonaangevende innovatieve ontwikkelingen bij (dag)recreatie in de spotlights. Het gaat om initiatieven die een stimulans en voorbeeld zijn voor de hele vrijetijdsbranche en een toegevoegde waarde hebben voor de samenleving. Innovatie, duurzaamheid, co-creatie, partnerships en een betekenisvolle beleving voor drie generaties zijn belangrijke sleutelwaarden bij de beoordeling van de ingezonden innovatie-cases.

In totaal waren er 28 aanmeldingen voor het “meest innovatieve uitje van 2012”. Daarvan werden er 4 door een vakjury genomineerd: 
•    Stadsboerderij Weizigt
•    Dolfinarium - Noordzeegebied
•    Kano-Safari - Rocks ’n Rivers BV
•    Vechtdal Hoeve

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.