Dordtse Kil BusinessClub in oprichting

28 oktober 2011
Dordtse Kil BusinessClub in oprichting

DORDRECHT - Netwerken is dé manier om toekomstige klanten te ontmoeten en op de hoogte te blijven van de markt en elkaars activiteiten. Het succesvolle en groeiende netwerkevenement Dordtse Kil in Business, georganiseerd door Lipman Events, is hier een platform voor. Dit evenement vindt drie keer per jaar plaats bij Chez Heeren Jansen en richt zich op de bedrijven op de Dordtse industrieterreinen en regionale bedrijven die zaken willen doen met het Dordtse industriegebied.

Dordtse Kil BusinessClub
Om de positie van de Dordtse bedrijven te versterken wil Lipman Events per 1 januari 2012 starten met de Dordtse Kil BusinessClub. Deze BusinessClub richt zich op het Dordtse Kil gebied en wil ondernemers in het gebied stimuleren om het netwerk binnen de industrieterreinen te vergroten en nieuwe contacten aan te leggen. Met een lidmaatschap van deze BusinessClub kunnen deelnemers hun zakelijke netwerk zowel on- als offline beheren en bereiken. Een online community biedt hen de mogelijkheid business aan te prijzen, te accelereren of nieuwe opdrachten vanuit het netwerk te genereren. Daarnaast kunnen deelnemers dankzij de netwerkevenementen in direct contact blijven met klanten, nieuwe klanten ontmoeten en hun bedrijf extra onder de aandacht te brengen.
 
Binnenkort wordt de huidige ledenlijst online geplaatst, zowel op de website www.lipmanevents.nl als op de portal www.dordtsekilinbusiness.nl. Zowel de bedrijfsactiviteiten en waar de bedrijven naar op zoek zijn worden beschreven, om de kans op een samenwerking met andere Dordtse ondernemers te vergroten.
 
Meer informatie over de voordelen van de BusinessClub of het inschrijvingsproces is te verkrijgen via joyce@lipmanevents.nl. De Dordtse Kil BusinessClub zal doorgang vinden als er op 1 december 2011 minimaal 45 leden aangemeld zijn.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.