Uitstekende opkomst tijdens zesde editie Dordtse Kil in Business

25 mei 2012 door Liesanne
Uitstekende opkomst tijdens zesde editie Dordtse Kil in Business

DORDRECHT - Op 24 mei j.l. vond de zesde editie plaats van Dordtse Kil in Business, het evenement dat de gelegenheid  biedt bedrijven uit de Dordtse Kil bij elkaar te brengen en bedrijven uit de omgeving naar het gebied  te trekken. Er was een grote opkomst, 50 ondernemers uit de Dordtse Kil en Drechtsteden waren  aanwezig om nieuwe contacten te leggen. Dankzij het goede weer vond de netwerkborrel plaats op  het terras van Chez Heeren Jansen, met aansluitend een barbecue. De informele en gezellige sfeer  zorgde ervoor dat er veel nieuwe contacten werden gelegd. Verder mocht organisator Lipman Events naast veel positieve reacties waarschijnlijk ook een aantal nieuwe leden voor de Dordtse Kil  BusinessClub welkom heten.

Dordtse Kil BusinessClub
Er liggen grote kansen op zaken doen binnen de bedrijven in het eigen gebied, dat beseffen de  ondernemers die aanwezig zijn geweest bij de netwerkborrel of lid zijn van de BusinessClub heel  goed. De Dordtse Kil BusinessClub is een netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied  en die is voortgekomen uit dit netwerkevenement. De BusinessClub blijft groeien en inmiddels zijn er  33 Dordtse (Kil) bedrijven aangesloten. Het doel van de BusinessClub is het netwerk van de ondernemers te vergroten en nieuwe contacten te leggen om zo de anonimiteit uit de Dordts Kil te halen en onderlinge samenwerkingen te ontplooien. Bedrijven krijgen de kans contacten en kennis te bundelen, in een informele en prettige sfeer.

Volgende editie: 11 oktober 2012
De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 11 oktober 2012, wederom in Chez Heeren Jansen. Bestellen van entreekaarten, meer informatie over de voordelen van de  BusinessClub, de activiteiten, huidige ledenlijst of het  inschrijvingsproces is te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.