Politie zoekt getuigen van laffe diefstal 82-jarige vrouw

27 mei 2012

DORDRECHT - De politie in Dordrecht zoekt getuigen van de diefstal van een portemonnee van een 82-jarige vrouw uit Dordrecht. Op 26 mei ging de vrouw om 15.20 uur de toegangshal van haar portiekwoning aan de Singel ter hoogte van huisnummer 296 binnen, toen een jongeman haar achterna liep.

Toen de vrouw in de hal naar haar brievenbus wilde lopen, haalde de jongen haar portemonnee uit haar tas, die aan haar rollator hing. De vrouw zag het gebeuren en wilde de jongen tegenhouden. De jongen gaf haar echter een klap op haar arm, die daardoor vermoedelijk brak. Daarna rende de jongen weg, waarbij hij vergezeld werd door een andere jongeman. Het ging om een slanke jongen met een zwart T-shirt en een zwarte broek, en een wat vollere jongeman met een geel T-shirt en een pet op. Het betrof twee donkere/negroïde personen.

Wie getuige is van deze diefstal is geweest, of andere informatie heeft die leidt naar de daders, wordt gevraagd te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.