SC Emma presenteert nieuwe website

13 april 2012
SC Emma presenteert nieuwe website

DORDRECHT - De afgelopen maanden is samen met het webteam van de Dordtse SportClub Emma hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe website. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van sociale media als uitgangspunt is een website ontwikkeld die aantrekkelijk is voor leden en sponsoren en bovendien gemakkelijk is te onderhouden door vrijwilligers binnen de vereniging.

De site is uitgerust met de nieuwste snufjes, bevat alle relevante informatie over de vereniging en sociale media als Twitter, FaceBook en LinkedIn zijn op een handige wijze binnen de site geïntegreerd. Op de toekomst is de site ook voorbereid: Bezoekers die de website via de mobiele telefoon bezoeken krijgen automatisch een mobiele versie voorgeschoteld.

De website van SC Emma is populair: Nu al weten maandelijks zo’n 6.000 unieke bezoekers de site te vinden en dit aantal is rap stijgende sinds de installatie van de nieuwe website.

Sponsoren van SC Emma pikken hier nu hun graantje van mee: Tot het einde van dit seizoen adverteren zij gratis op de in populariteit groeiende website. Vanaf het volgende seizoen kan geadverteerd worden tegen een kleine bijdrage.

Internetbureau Avant timmert al 15 jaar aan de digitale snelweg in Dordrecht en ziet het ook als zijn taak om een maatschappelijk steentje bij te dragen. Zo zette Avant zich eerder in voor de afdeling oncologie van het Albert Schweitzer ziekenhuis, de voedselbank en andere plaatselijke maatschappelijke organisaties.

De link naar de nieuwe website is: www.scemma.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.