Condoleanceregister Gideon Ritmeester al meer dan 300 condoleances

29 februari 2012
Condoleanceregister Gideon Ritmeester al meer dan 300 condoleances

DORDRECHT - Het condoleanceregister van het 44-jarige slachtoffer van de dodelijke schietpartij / fietsmoord aan de Mijlweg in Dordrecht, Gideon Ritmeester, bevat al meer dan 300 condoleances. Verschillende vrienden en bekenden uiten hoe geschokt ze zijn door de dood van Gideon en schrijven vaak een korte anecdote van hoe ze Gideon kenden. Bent u ook een bekende van Gideon Ritmeester of wilt u de familie een hart onder de riem steken? Teken het condoleanceregister.

Foto: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.