Help met mozaïekfoto Dordt in Stoom

30 mei 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Erfgoedcentrum DiEP en AD de Dordtenaar vragen iedereen op 1, 2 en 3 juni foto’s te maken van een bezoekje aan Dordt in Stoom en deze te mailen naar: stoomfoto@gmail.com

Alle beelden die tijdens het evenement worden gemaakt, zijn welkom.
Van alle foto’s samen wordt één grote mozaïekfoto samengesteld. Insturen kan tot zondag 3 juni 13.00 uur. AD de Dordtenaar plaatst de mozaïekfoto
maandag 4 juni in de krant en hij wordt ook opgenomen in het gemeentearchief. De foto van Dordt in Stoom is de derde van een reeks mozaïekfoto’s van grote evenementen, bedoeld voor de collectie van Erfgoedcentrum DiEP.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.