Gezellige drukte bij veertiende Dordt in Stoom

30 mei 2010

DORDRECHT – Een gezellige drukte. Zo omschreef de organisatie de veertiende aflevering van Dordt in Stoom in met name de binnenstad van Dordrecht.

Ongeveer 215.000 mensen waren afgelopen weekend daarvoor in de stad. Het was het eerste stoomfeest van burgemeester Arno Brok.  Zijn collega's Jan Noorland en Ronald Bandell gaven de vorige afleveringen mee gezicht. De veertiende aflevering na het debuut in 1985 had meer bezoekers kunnen trekken. 

Het mindere weer hield zeker zondag mensen thuis. Hierdoor ontstonden zeker in het havengbied minder de gebruikelijke files van wandelende mensen. Stoomschepen op het water en stoommachines op het land vormden met elkaar een mooi, historisch decor voor een leuk dagje Dordrecht.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.