Dordt in Stoom van start

02 juni 2012

DORDRECHT - Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni wordt in Dordrecht de 15e editie van Dordt in Stoom georganiseerd, het grootste evenement van de Drechtsteden en het grootste stoomevenement van Europa.
Er worden zo'n 250.000 bezoekers verwacht.

Indrukwekkend was de grootse Vlootschouw op vrijdagavond, het openingsnummer van Dordt in Stoom. De Vlootschouw werd afgenomen door de sponsors en genodigden aan boord van een serie partyschepen en door het publiek op de kades. De partyschepen vaarden eerst zelf voorbij de kades en bleven dan op stroom voor Groothoofd en Merwekade liggen. Om 20.00 uur startte het spektakel met een enorm stoomfluitenconcert.

Kijk voor alle informatie over de programmering, locaties, deelnemende (stoom-) schepen, walsen, oldtimers, trucks etc. op de website www.dordtinstoom.nl

Foto's: Ron Tiben

Heeft u zelf ook mooie foto's gemaakt, mail ze dan aan ons door!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.