De Ark van Noach voorspelt geen openingsdatum meer

03 juni 2012
De Ark van Noach voorspelt geen openingsdatum meer

DORDRECHT -  De 135 meter lange Ark van Noach meldt op de eigen website niet de openingsdatum van het schip. Als laatste datum was nog 1 juni genoemd, maar de lokale overheid heeft nog niet het groene licht kunnen geven. Wel wordt het publiek via de website van de Ark gevraagd om zich aan te melden, zodat via een nieuwsbrief de datum van opening bekend kan worden gemaakt. De openingstijden staan al op de site, van het schip dat volgens de gemeente van de stad Dordrecht nog meer een evernementenstad maakt.

Kom aan boord van dit Avontuur meldt wel de Ark, maar nog niet wanneer dat lukt. De openingstijden zijn:

Openingstijden 2012 Open van  Tot Kassa sluit om
Maandag t/m vrijdag 9.00 18.00 17.00
Zaterdag 9.00 18.00 17.00
Zondag Gesloten

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.