Dordt in stoom / Stoom en licht

03 juni 2012

DORDRECHT - Zaterdagavond stond er bij Dordt in Stoom "Stoom en licht" op het programma. Dit programmaonderdeel is een sfeervolle gebeurtenis  die start om 21:30. Langzaam maar zeker wordt het donker; In een romantische sfeer kan men dan heerlijk flaneren langs de kade en genieten van de prachtige ambiance.


"De theorie, is wanneer je alles begrijpt en niets werkt; De praktijk is wanneer alles werkt maar men weet niet waarom; Hier zijn wij geslaagd in beide: Niets werkt en niemand begrijpt het"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.