Nationaal onderwijsmuseum presenteert eerste Dordrecht-programma eind augustus

04 juni 2012
Nationaal onderwijsmuseum presenteert eerste Dordrecht-programma eind augustus

 

DORDRECHT -  Het nationaal onderwijsmuseum komt eind augustus met het eerste programma naar buiten vanuit Dordrecht. Het museum doet dat vanaf de tijdelijke locatie aan de Nieuwe Haven. Het museum zit daar in afwachting van de verhuizing naar het zogeheten gebouw de Holland. Dat zal als monument speciaal voor 'het museum worden verbouwd. Vaaf die plek kan het museum verder samenwerken, zoals het nabij gelegen duurzaamheidscentrum weizigt.
 
Het nationaal onderwijsmuseum zal ook inhaken op activiteiten rond de Dordtse schrijfster Top Naeff, die de grondlegster is van /het meisjesboek.
 
Bericht van de website van het onderwijsmuseum:
 
Eind juni verhuizen de kantoren van het Onderwijsmuseum naar Dordrecht. In de week van 18 tot en met 24 juni zijn wij daarom mogelijk minder goed te bereiken. Tussen 22 en 24 juni zijn we telefonisch niet bereikbaar.
 
Vanaf maandag 25 juni kunt u ons bereiken op het nieuwe adres:
 
Nieuwe Haven 26
3311 AP Dordrecht
 
telefoon: 078- 6326820
e-mail: info@onderwijsmuseum.nl
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.