Vermiste man Guus Cohen terecht

04 juni 2012 door Liesanne
Vermiste man Guus Cohen terecht

DORDRECHT - De uit Dordrecht vermiste Guus Cohen (55) is terecht. De politie wist hem zaterdagavond 2 juni in de omgeving van Tiel op te sporen.

De man werd op vrijdag 1 juni als vermist opgegeven, nadat hij om ongeveer 09:15 uur iemand in de binnenstad van Dordrecht had afgezet en per auto in verwarde toestand vertrok. De politie stelde vervolgens een onderzoek in en verspreide zijn signalement en foto via Burgernet en Twitter.

Verder werd hij landelijk gesignaleerd. Uiteindelijk kwamen agenten hem zaterdagavond op het spoor in de omgeving van Tiel. De man is voor onderzoek meegenomen naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.