Zussen Naomi en Tabitha Snikkers willen kinderen aan schaken krijgen

07 juni 2012

DRECHTSTREEK - De zussen Naomi en Tabitha Snikkers willen de jeugd in de regio aan het schaken krijgen. Zij geven al tientallen jongeren uit Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht les.

Om de interesse in deze vorm van jeugdschaken en lessen te bevorderen hebbn zij ook een eigen plek gekregen op de regionale nieuwssite voor schaken van Tom van Bokhoven. Op Tomschaakboeken.nl is de jeugd te volgen. Uiteraard worden er soms prijzen uitgereikt om de jeugd te stimuleren vooral door te gaan met schaken.

Naomi en Tabitha schaken zelf intern in het kampioenschap van de Willige Dame in poffertjessalon Visser in Dordrecht. Vanaf dinsdag 4 september gaat door de competitie verder.

 

Meer op www.tomsschaakboeken.nl

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.