Natuurcentrum Weizigt kondigt kunstenaarswandeling aan

13 juni 2012
Natuurcentrum Weizigt kondigt kunstenaarswandeling aan

DORDRECHT -  Misschien komt er wel kunst, zoals ook in Parijs bijvoorbeeld te zien is en in andere steden, in een of naast een park in Dordrecht. In elk geval is er op donderdag 23 augustus een kunstenaarswandeling als proloog.

. Weizigt – het duurzaamheidscentrum – verkent mogelijkheden om kunst in de brede zin van het woord een plek te geven. In 2013 wil het centrum op twee hectare ook een proeftuin zijn voor kunst in relatie tot natuur, milieu en duurzaamheid. Om kunst in combinatie met Weizigt uit te dragen komt er eerst een wandeling.

Exposities in Weizigt en kunstenaars, die in het groen aan het werk zijn, worden als mogelijkheden bekeken.

Meer info in de Dordrecht.net agenda

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.